OPG Dragica Milutin osnovan je 2013. godine. Na samim počecima OPG Dragica Milutin bavi se primarno proizvodnjom meda (višecvjetni, drača, vrisak, kadulja) i pčelinjih proizvoda.  No, ubrzo svoj interes širi i na uzgoj različitog povrća, orašastih plodova, proizvodnju domaćih jaja iz slobodnog uzgoja  i proizvodnju maslinovog ulja.

Med višecvjetni (multiflorni) tzv. dalmatinski cvijet je dobitnik mnogobrojnih nagrada za kvalitetu meda na međunarodnoj razini. U 2017. godini nagrađen je zlatnom diplomom poznatog medarskog natjecanja ZZZAGI med, a u 2018. godini srebrnom  diplomom „Zlatno Ulište“.

U sklopu OPG-a mogu se iznajmiti i apartmani u kojima se odmaraju gosti koji cijene netaknute prirodne ljepote, zdravu prehranu i sve pogodnosti koje pruža ruralni turizam i čisto more.

Kvaliteta OPG-a je prepoznata i od strane Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te im je dodijeljena financijska potpora iz  Programa Ruralnog Razvoja RH 2014-2020 za proširenje proizvodnje i opsega OPG-a. 

Kontakt informacije: